GRÅDIG -; forsluken; glupsk: spiste, forsyne seg grådig / være grådig (ɔ: begjærlig) etter noe; (fam., som forsterkende adv.): det var grådig kaldt

Paradiset

Posted in Film/TV by Imelda on juli 2, 2008

 

Sommeren betyr stort sett repriser i fjernsynet. Bortsett fra et og annet allsangprogram, og kanskje litt hyggelig pludring med Anne Grosvold på Aker Brygge. Dette er fordi ingen ser på TV om sommeren. Visstnok. Vi vet jo alle at dette er løgn. At alle sitter ute og nyter sommernettene med gode venner, griller og drikker pils, lyser etter krabber og tar nattbad. Det er bare piss. Mulig de gjør det i 2 uker. Så er det tilbake til ettromsen og fjernsynet. Sommeren byr tross alt på underholdning du blir nektet ellers i året.

paradise hotel dkIkke nok med at TV2 Zebra kjører repriser av Pacific Blue, TV3 har hoppet ut i havet av sommerunderholdning med en klar vinner: Den danske utgaven av Paradise Hotel. For de av oss som satt oppe om nettene for å se på den amerikanske serien for et par år tilbake er dette gledelige nyheter. Som freelancer-kvinna kommenterte; de har skåret vekk alt det unødvendige: kjedelige konkurranser og kompliserte påskudd for hvorfor 6 glamourmodeller og 6 ballevoksede bartendere gnukker på hverandre i Syden. Det som står igjen er kun dritt. Akkurat slik reality-TV skal være.
Etter nedleggelsen av Paradise Hotel i USA, prøvde de seg med oppfølgeren Forever Eden, som var dobbelt så komplisert og halvparten så festlig. Og hun irske tøyta som var programleder, Amanda Byram (tidligere kjent fra hakket mer spekulative Svanen), hun var … uffamei.

Men, det er bare å benke seg hver kveld for nye forviklinger når 12 dansker skal tilbringe 14 uker i Syden. Robinsonekspedisjonen kan bare gå og legge seg. Det blir aldri færre deltagere, ingen vet hvordan man vinner, og alle er konstant nakne og fulle. Å overleve det i 14 uker, på dansk, er en prestasjon i seg selv.

Men, nå som vi først prater om Paradise Hotel, syns jeg det er på sin plass å nevne dramaqueen #1 i amerikansk reality tidlig på 00-tallet. Toni Ferrari. Du traff henne først (avhengig av i hvilket land du var i rundt 2003), i Love Cruise: The Maiden Voyage fra 2001. Stusselige greier. Best å ligge unna. Men Toni gjorde seg bemerket med sin voldsomme fysikk og høyaggressive humør, og ble plukket ut til Paradise Hotel også, gitt.

Toni Ferrari gir råd

«No more drinks». Nettopp. Hør på Toni, barn.

Men frykt ikke, når danskene har pult ferdig og er hjemme og pleier bondeangeren, kan vi forhåpentligvis glede oss til sesong 2 av amerikanske Paradise Hotel, som akkurat ble ferdig.

2 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. joakuka said, on juli 3, 2008 at 13:13

    Disse virkelighetsprogrammene kan være gøyale. Jeg sitter å rister på hodet over idiotien, kommer med harde utfall mot deltakerne og tenker på hva jeg selv ville gjort i samme situasjon. Det som irriterer meg mest er disse evige reklamepausene, med innlagt rekapitulering av begivenhetene hvert femte minutt. Spesielt i situasjoner hvor reklamen faktisk er kuttet bort.

  2. […] TV3 smeller til med tidenes vårprogramskjema, er det på tide å besøke Paradise Hotel igjen. Rett og slett en oppdatert på minnelse om hvorfor dette er […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: