GRÅDIG -; forsluken; glupsk: spiste, forsyne seg grådig / være grådig (ɔ: begjærlig) etter noe; (fam., som forsterkende adv.): det var grådig kaldt

Nike <3 menneskeheten

Posted in Fashion, Filosofi, Helse by Imelda on mai 12, 2008

Air Max 97 wmns

 

Enhver revolusjonær har noe reaksjonært i seg. Ofte flere elementer. Ofte sammenbundet med materielle goder og kjøpetrang. For eksempel når shoppefoten dirrer og man får en ekstrem trang til å kjøpe noe, løpe hjem til internets og by på totalt unødvendige ting på ebay.

Preferansene er dog ulike, her i huset viser den ekstreme mangelen på skohyller i gangen at Nike har sneket seg inn lillehjernen og etablert leir på en submodalitet et sted. Ingen skam i det, mens den bevisste delen av hodet mitt skjønner at det er billigere å handle på internets enn i butikk, velger den ubevisste delen å søke etter air max. Nuvel. 1 – 0 til Nike.

Men nå syns jeg det er på tide å påpeke at Nike har blitt stormannsgale. Når de velger å organisere et løp i 25 byer over hele verden til inntekt for…tja, seg selv, og kalle det «The Human Race», kjenner jeg en svak, dog gjentagende følelse av kvalme. Dessuten er jeg helt enig med Henrik, som syns jogging er omtrent det kjipeste i verden. Ta den. Her i huset løfter vi vekter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: