GRÅDIG -; forsluken; glupsk: spiste, forsyne seg grådig / være grådig (ɔ: begjærlig) etter noe; (fam., som forsterkende adv.): det var grådig kaldt

Hverdagslig avbrekk i høyfjellet

Posted in Filosofi, Limbo by honghu on april 8, 2008

skitur
Var ikke hyttetur og fjell ett avbrekk fra hverdagen?
Leve litt enkelt ett par dager. Gå på ski. Være med familie og venner, i fjellet og kose seg med snø, gjerne bli litt brent på nesa.

Hvilken rik grinebiter fant seg lei på å få snø på Landrovern? Hvilken stormannsgal finansmann bygde «hytte» på 1000kvm? Hvilken hjemmeværende kone klarte overbevise sin ektemann at han trengte ihvertfall åtte bad? Hvilke bortskjemte vestkantoppvokste,drittunger klarte grine seg til hver sin hytte, så far, som bare ville gå ski med den irske sethern, måtte bygge ett jævla tun!?
Det eneste man kan vite helt sikkert er at dette er de samme pompøse og prangende nordmennene som presset opp prisene på høyfjell, hytter, håndverkere, heiskort og hunderaser!

Jo! Jeg koste meg på fjellet i helgen, men lurer bare på hvor det ble av den gjengse nordmann i skiløypa, med nikkers, OL-pins, appelsin, familie, sitteunderlag og stygg anorakk??
Sier ikke at jeg savner han, han var jo provoserende positiv, bare at denne nordmannen funka mye bedre enn han tosken som har utstyrt hele familien med Bjørn Dæhli-jakker,Ulvang-undertøy, ski dyrere enn skia til Bjørndalen, personlig trener og smører, og toppa alt sammen med å fly med helikopter til den ferdig oppvarma «hytta».

Noen ganger kommer janteloven til kort..
hafjell

Oh,forresten Bjørn Rune Gjelsten, jeg veit du gjenkjente meg andre dagen i skiløypa!

Én kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Synne Lange said, on februar 29, 2012 at 14:31

    gratulerer for responsen


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: