GRÅDIG -; forsluken; glupsk: spiste, forsyne seg grådig / være grådig (ɔ: begjærlig) etter noe; (fam., som forsterkende adv.): det var grådig kaldt

Reserven

Posted in Film/TV, Limbo by Imelda on februar 29, 2008

Reserven kalles alltid inn når alle andre har driti seg ut eller bare gitt faen. Også står reserven der, da. Som den reserven reserven er. Og plukker opp bitene så godt som reserven kan. Problemet med reserven er at reserven blir sendt tilbake på reservebenken straks andre kommer tilbake og/eller blir friske i kropp/sinn. Egentlig er det reserven som ruler. Så veit du det.

Et godt eksempel på dette er skuespilleren (som jeg ikke klarer å finne ut navnet på) som spilte Bo Brady i Days of Our Lives en periode på…tja, 90-tallet. Den vanlige Bo slutta. Sikkert for å prøve seg på en sitcom eller et kriminaldrama eller kanskje tilogmed film. Også tok de inn en reserve da. Reserven var jævlig mye kjekkere enn den gamle Bo. Han var hot shit, sånn jeg husker det. Men så plutselig en dag, noen år senere, dukker gamle støgge Bo opp igjen, som om ingenting hadde skjedd og viser det kjipe trynet sitt.

Makan. Han er der fortsatt, hvem vet, kanskje han klarte å skrape til seg en gjesterolle på Law & Order, men jeg tviler. Nå gjør han det han gjør (nest) best, spille dølle Bo Brady. Verden er urettferdig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: